Informatie over ‘Yoga en de kunst van het duinwandelen’, Check hier!

 

Wat is Yoga en de kunst van het duinwandelen?

Met ‘Yoga en de kunst van het duinwandelen’ neem ik je mee op unieke ervaring van natuur; zon, zand, wind en vogels. Naar de mist van de tijd waarin Ameland ontstond. En het unieke geheim wat ik ontdekte.

In onze huidige maatschappij is rust een bijzonderheid, overal om ons heen zijn er bewegingen en impulsen. Met ‘Yoga en de kunst van het duinwandelen’ ontsnap je uit deze draaikolk van beweging en impulsen. 

We wandelen door het duingebied waar het verhaal van de legende van de duinwandelaar ontstond. Na de wandeling is er Yoga op het strand en tot slot ervaar je door een ontspanningsoefening de stilte van het eiland.

Voor wie?

Vakantiegangers:
Ben je op vakantie op Ameland? Wil je tijdens je vakantie een keer echt ontspannen? Wil je iets uniek meemaken in je vakantie? Ameland heeft een prachtige natuur en een bijzondere geschiedenis. Met ‘Yoga en de kunst van het duinwandelen’ ervaar je alle elementen van het eiland en haar bijzondere spirituele kracht.

 

Check de agenda  voor de data en boek hier.

Groepen:
Ga je met je familie of vrienden een dagje Ameland of ben je een weekend weg? Met ‘Yoga en de kunst van het duinwandelen’ geef je jouw bezoek een bijzondere, unieke ervaring.

 

Informeer hier voor de mogelijkheden.

Teamuitje:
Natuurlijk kun je weer gaan voor bowlen of karten. Met ‘yoga en de kunst van het duinwandelen’ ga je buiten de gebaande paden. Kies voor teambuilding een andere invalshoek en leer elkaar op een compleet nieuwe manier kennen.

Een dag waarbij jij en je team helemaal ontstressen. De dag kan volledig worden verzorgd.

Informeer 
hier voor de mogelijkheden.

Bewoner van Ameland:
Als bewoner van het eiland vergeet je soms hoe bijzonder het eiland is. Met ‘Yoga en de kunst van het duinwandelen’ zie je het eiland van een hele andere kant. De prachtige natuur en de geschiedenis zullen je een andere kijk geven op het eiland. 

Check de agenda  voor de data en boek hier.

Waar?

locatie:
Bushalte Sier aan Zee, Hollum

tijdsduur: 1,5 uur
kosten: € 35 per persoon